Over Annerie 

Annerie van der Sterre is al meer dan 10 jaar succesvol als zelfstandig ondernemer en heeft ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven als HR & Project Manager, Management Team lid, Coach, Trainer en Mediator. Zij heeft vele ondernemers, leidinggevenden en medewerkers begeleid, op het gebied van visieontwikkeling, teambuilding en –coaching, (cultuur)veranderingsprojecten, doorbreken van persoonlijke barrières en impactvol handelen tijdens moeilijke situaties en conflicten.

Zij heeft zowel persoonlijk ervaren als bij talloze MKB ondernemers gezien dat ondernemers worstelen om het maximale uit hun bedrijf en team te halen en daardoor verstrikt raken in hun eigen onderneming.

Zij weet hoe het voelt als je bedrijf of een team niet optimaal functioneert, hoeveel energie het kost, hoeveel tijd verloren gaat, hoe mensen elkaar (vaak onbewust) kunnen kwetsen, hoe ook de makkelijke dingen moeilijk worden en niets meer vanzelf lijkt te gaan.

In 2012 werd Annerie geconfronteerd met slaapapneu, een “ziekte” die je levensverachting flink verkort. Dat was een hele schok. Alles staat op zijn kop als je geconfronteerd wordt met een ziekte die een behoorlijk stuk kwaliteit van leven van je af neemt. Zij was uit het veld geslagen en is nog maar eens gaan nadenken. Annerie, waar sta je en wat nu? Een moment van bezinning, terug kijken, evalueren en bijstellen, echte keuzes maken, doen wat nu absoluut een noodzaak was geworden!

Zo kwam zij tot het inzicht dat haar mindset haar, naast haar financiële- en business succes ook veel gekost heeft. Uiteindelijk heeft zij als ZZP’er ongelooflijk hard gewerkt in haar bedrijf maar niet met de juiste blueprint. Veel van de mooie momenten van haar kinderen heeft zij niet direct mee kunnen maken, zij was veel weg en ook thuis vaak aan het werk. Voor vriendschappen was vaak geen tijd en zij is er dan ook een aantal kwijt geraakt. Soms wat minder werken is ook geen optie omdat je inkomsten daarmee direct onder druk komen staan.

Herken jij dit?

Op basis van haar 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en haar persoonlijke levenswensen heeft Annerie haar bedrijf omgebouwd naar een nieuw vrijheid gevend concept. Zij heeft ruim € 55.000 euro besteed aan de beste trainingen en business coaches zoals T. Harv Eker, Alex Mandossian, Blair Singer, Anthony Robbins, Andy Harrington, Jeff Walker en Marcus de Maria (om over de tijdsbesteding in uren maar niet te spreken).

Haar persoonlijke proces gecombineerd met haar jarenlange kennis en ervaring als ondernemer, coach, trainer, mediator, projectleider en HR Manager, heeft zij uitgewerkt in de Business Genius programma's waarin zij ambitieuze starters, ZZP’ers en MKB ondernemers een verkorte route geeft naar het volgende niveau van succes, zij hun blokkades kunnen doorbreken en hun inkomen en vrije tijd kunnen verdubbelen.